De Warmste Voorstelling van Circus Zonder Handen

Elk jaar organiseert Studio Brussel tijdens de kerstperiode De Warmste Week in het kader van Music for Life, een grootse solidariteitsactie die vele Vlamingen en Brusselaars weet te beroeren. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich engageren en acties opzetten om centen binnen te halen.

Net als de voorbije jaren kies je zelf welk goed doel je wil steunen. Geen makkelijke keuze, en daarom zet ik graag één  Brussels goed doel in de kijker: Circus Zonder Handen, een organisatie die ook door de Stad Brussel ondersteund wordt.

Op vrijdag 23 december om 20u tonen de artiesten van Circus Zonder handen het beste van zichzelf tijdens De Warmste Voorstelling. De toegang tot de voorstelling is gratis maar per act die je te zien krijgt, word je bijzonder warm uitgenodigd om je appreciatie te laten blijken door middel van een gift in de hoed. Bovendien kan je ook gezellig bijpraten met een drankje aan de hartverwarmende buitenbar!

Het evenement vindt plaats in de Vier Winden Basisschool, Steenweg op Merchtem 9, 1080 Sint-Jans-Molenbeek.  De deuren gaan open om 19u30, de voorstelling start om 20u en eindigt om 21u15. Alle ingezamelde opbrengsten gaan integraal naar de circuseducatie van financieel kwetsbare kinderen en jongeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.